Allmänna villkor

Sabina Hasselgren erbjuder tjänster till privatpersoner.

Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material. Spridning av material är olagligt och kommer att polisanmälas. Inloggningar är privata och får inte delas med någon annan utanför hushållet.  

Priser 
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms.    

Betalning via Stripe
Stripe är en av världens största och säkraste kreditkortsleverantörer och betalningen sker med kredit-/betalkort. Dina betalningsuppgifter lagras inte hos oss utan krypteras via Stripe. Dragning av din betalning vid medlemskap sker automatiskt varje månad/år på samma dag som dagen du blev medlem från början.

Betalning via Klarna
Delbetalning via Klarna är tillgängligt vid engångsköp.

Betalning med friskvårdsbidrag
Läs här (klicka)

Ångerrätt digitala produkter 
Då sidan sabinahasselgren.se och appen Mindful ADHD kvinna utger digitala produkter med nedladdning direkt efter ditt köp, kan inte ångerrätten tillämpas.
 
Ångerrätt coaching 
Du har enligt lag om distansavtal (2005:59) rätt att ångra dig och avboka ditt köp genom att: - meddela oss inom 14 dagar efter det att du betalat för din coaching via mejl till [email protected] - avbokar du din coaching enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela avgiften, dock med avdrag för Sabina Hasselgrens eventuella kostnader och inkomstbortfall.

- Om du påbörjar coachingen under ångerfristen accepterar du att:
(i) du samtycker till att innehållet i coachingen levereras under ångerfristen
(ii) din ångerrätt anses vara förverkad i förhållande till coachingen, som ett resultat av att leveransen påbörjas, vilket innebär att du inte kommer att kunna ångra ditt köp även om ångerfristen inte har löpt ut.

Underrättelsen ska ske via mejl till [email protected]

OBS - Vid köp av coachingpaket så godkänner du hela paketet när du fått din coachingöverenskommelse via mejl och betalat för det vi kommit överens om. Betalningen är din underskrift på att du godkänt paketet och dess upplägg och du avsäger dig då ångerrätten.

Medlemsskap (år)  
Genom att anmäla dig till årsmedlemskap åtar du dig 12 månaders medlemsskap och betalar den summan efter ev avdragna rabatter. Du kan inte under det året få hela summan eller del av summa återbetald. Du har även tillgång till material som erbjudits före din tid som medlem. Du är årsmedlem tills du väljer att avsluta medlemskapet. Önskar du byta till månadsprenumeration kan byte göras i samband med att ny medlemsavgift ska dras - säg till minst sju dagar innan via mejl till [email protected]

Medlemsskap (månad)  
Genom att anmäla dig till månadsmedlem har du tillgång till allt material under alla dagar du är betalande medlem. Du har även tillgång till material som erbjudits före din tid som medlem. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och har då tillgång till tjänsten de dagar du har betalat för. Du är månadsmedlem tills du väljer att avsluta ditt medlemskap via mail, [email protected] - minst sju dagar innan nästa dragning görs.
 
Övriga produkter och program på sidan Sabina Hasselgren  
Förutom det som står här så läs under frågor och svar på respektive produktsida.

Villkor 
Dessa villkor gäller tillsvidare, Sabina Hasselgren har rätt att ändra dessa villkor utan godkännande i förväg och du blir meddelad senast 1 månad innan ändringarna träder i kraft. Inga prishöjningar sker utan ditt godkännande och ditt pris är alltid låst till det pris du blev medlem för, så länge du inte avbryter din prenumeration.
 
Förbehåll och reservationer  
Sabina Hasselgren tillhandahåller kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementeringen eller eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av ett köpet. Varje person står helt ansvarig för sitt resultat oavsett råd eller annan kunskap som förmedlas i Sabina Hasselgren.
 
Godkännande 
Genom att genomföra köpet godkänner du dessa villkor.

Uppdaterad 20240629

Copyright @sabinahasselgren