Hänger utmattning och ADHD ihop?

Kan min sjukskrivning bero på en ADHD diagnos?
Känner du att dina svårigheter blir förminskade av vården, samhället, ditt jobb och du har svårt att sätta ord på vad det egentligen är som ställer till det eftersom du själv inte riktigt vet. 


Du är född med din diagnos och att då kunna förklara varför allt är så tungt och svårt kan kännas omöjligt omöjligt för du har ju aldrig vetat något annat. 


I det här poddavsnittet pratar jag om utbrändhet, Adhd hos kvinnor och vad du kan göra för att förstå sig själv bättre så att du kan känna en trygghet i vem du är med din diagnos.
 

Lyssna på Spotify


Tips

Vill du lära känna dig själv på riktigt och förstå vem du är med din ADHD så är onlineprogrammet Bli din egen bästa vän perfekt för dig, här kan du läsa mer om det KLICKA HÄR


Kram Sabina

[email protected]
Sabina Hasselgren, ADHD coach


Sidan för dig som är kvinna med en ADHD/add diagnos som vill hitta tillbaka till dig själv, bygga din självbild och leda dig själv till ett liv som Du vill leva och må bra i.

Kategorier: : utbrändhet

Sabina Hasselgren

Jag hjälper dig som dig som är kvinna med en ADHD/add diagnos som vill hitta tillbaka till dig själv, bygga din självbild och leda dig själv till ett liv som Du vill leva och kan må bra i.

 ©sabinahasselgren 

Information

Häng med mig på mailen

Här kan du se fram emot allt mellan himmel och jord som rör ADHD - från yta till djup.

Lätt att avprenumerera om du inte gillar det.