Varför får jag med ADHD mer ångest över sommaren?

Är du en av alla kvinnor med ADHD/ADD som känner att du borde njuta mer av sommaren, då får du inte missa den här viktiga detaljen!

Att vara social och vara på platser där mycket människor befinner sig kan för dig med ADHD vara totalt dränerande för du tar in ALLT.


Du vill vara som alla andra och:
✓ träffa vänner
✓ gå på sommarfester
✓ grilla
✓ vara på stranden
✓ sitta på fik
få njuta av sommaren nu när den äntligen är här.

Men problemet är att du bortser från den viktiga detaljen att det som ger andra energi ofta är det som dränerar dig på ork och energi.


💬 Betyder det att du inte kan göra någonting?

Självklart inte men du behöver FÖRST ge dig själv saker som fyller på din ork och energinivå. För mig och för många av mina klienter så kan det till exempel vara andningspauser i form av mindfulnessmeditationer som du hittar i mitt medlemskap Mindful ADHD kvinna.

För jag vet att du vill mer än att känna dig trött och stressad - du vill klara av att träffa vänner, hitta på saker som du tycker är roliga och klara av att beta av de där måstena som du skjutit på.

Men det börjar med dig och att du ger dig själv rätt verktyg för att kunna hantera din stress och ångest.

Och det är precis det du får som medlem i Mindful ADHD kvinna, och det bästa är att du har hjälpen med dig var du än befinner dig, smidigt i din mobiltelefon.

Allt material finns nämligen i en app så du loggar enkelt in och tar del av bland annat mindfulnessmeditationer och olika övningar för det du behöver just nu.

Låt inte sommaren gå dig förbi, ge dig själv en sommargåva som håller i sig hela vägen in i höstmörkret.

Läs mer här - KLICKA
Sabina Hasselgren, ADHD coach

Sidan för dig som är kvinna med en ADHD/ADD diagnos som vill hitta tillbaka till dig själv, bygga din självbild och leda dig själv till ett liv som DU vill leva och må bra i.


Sabina Hasselgren

Jag hjälper dig som dig som är kvinna med en ADHD/add diagnos som vill hitta tillbaka till dig själv, bygga din självbild och leda dig själv till ett liv som Du vill leva och kan må bra i.

 ©sabinahasselgren 

Information

Häng med mig på mailen

Här kan du se fram emot allt mellan himmel och jord som rör ADHD - från yta till djup.

Lätt att avprenumerera om du inte gillar det.